Φεστιβαλ για τον εθελοντισμό στην Πολωνία

E-volution small PNGΤι: Διεθνές Φεστιβάλ για τον Εθελοντισμό και τη σημασία του στη διαμόρφωση της συνείδησης του ευρωπαίου πολίτη, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος "E-volution: bringing Europe to another level"

Πού: στη Βαρσοβία της Πολωνίας

Πότε: 5-8 Μαΐου 2016

Ποιός: 6 διαθέσιμες θέσεις για άτομα πάνω από 18 χρονών που να ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις συναντήσεις για τον σχεδιασμό, την προετοιμασία και υλοποίηση του πρότζεκτ που θα παρουσιαστεί στην πρωτεύουσα της Πολωνίας.

Πιστεύεις πως είναι δυνατή μία άλλη Ευρώπη ή μήπως αυτό είναι απλά ένα άπιαστο όνειρο; Έχεις ποτέ αναρωτηθεί αν εσύ μπορείς να δράσεις ενεργά; Θα ήθελες να γνωρίσεις ανθρώπους από άλλες χώρες, να μοιραστείς τους προβληματισμούς και τις ιδέες σου μαζί τους και να μάθεις πως βλέπουν την Ευρώπη;

Σε καλούμε να συμμετέχεις σε μία ευρωπαϊκή περιπέτεια που θα φέρει κοντά πολίτες διαφορετικών ηλικιών από την Ισπανία, Πολωνία, Ιταλία και Ελλάδα!! Η ιδέα του προγράμματος είναι να κουβεντιάσουμε, να ανακαλύψουμε και να προωθήσουμε νέους, βιώσιμους τρόπους για μια Ευρώπη ενωμένη σε θέματα προστασίας της διαφορετικότητας, της αυτονομίας, του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Η περιπέτεια βρίσκεται σε εξέλιξη! Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ένα Σεμινάριο στο Τορίνο για τον ευρωσκεπτικισμό τον Ιούλιο του 2015 και ένα Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη για τη διαφορετικότητα τον Δεκέμβριο του 2015. Τώρα σειρά έχει η Πολωνία με ένα Φεστιβάλ για τον Εθελοντισμό στις 5-8 Μαΐου 2016 και τη σημασία του στη διαμόρφωση της συνείδησης του ευρωπαίου πολίτη.

Θα ξεκινήσουμε από τη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 2015 με σκοπό την οργάνωση, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός μικρού πρότζεκτ - εργαστηρίου με θέμα τον εθελοντισμό στην Ευρώπη, το οποίο θα παρουσιαστεί από όλη την ομάδα στη Βαρσοβία κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ!

40 συνολικά συμμετέχοντες από την Ισπανία, Πολωνία, Ιταλία και Ελλάδα θα μοιραστούν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους, θα παρουσιάσουν το πρότζεκτ που προετοίμασαν στις χώρες τους και θα ανταλλάξουν ιδέες για το επόμενο στάδιο. Πότε θα είναι αυτό; Τον Ιούλιο του 2016 στη Βαρκελώνη!

Τι θα πρέπει να πληρώσω; Η συμμετοχή σε αυτή την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία είναι δωρεάν. Τα έξοδα διατροφής και στέγασης καλύπτονται 100% από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Ευρώπη για τους Πολίτες». Τα έξοδα του ταξιδιού καλύπτονται μέχρι το ποσό των 250ευρώ.

Πότε είναι η καταληκτική ημερομηνία για να δηλώσω συμμετοχή; Σε περιμένουμε να δηλώσεις συμμετοχή στο πρόγραμμα μέχρι τη Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016.

Πώς να δηλώσεις συμμετοχή; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την αίτηση και να τη στείλεις με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου τηλεφωνικά ή με e-mail.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να κατεβάσεις την πρόσκλιση συμμετοχής και να επισκεφτείς τον ιστότοπο του προγράμματος http://www.evolutioneurope.org/

Στοιχεία επικοινωνίας: 6980 704494 (Δευτέρα - Παρασκευή, 17.00-20.00) και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   eu flag europe for citizens co funded en rgb right

  • alliance logo4
  • iwc4
  • logo youth4
  • def-flag-logoeac-youth en4
  • LLL ENl
  • LLL GRl